Medlemsrabat Bonus point

 

Time-Book.dk`s unikke BONUS POINT system giver registrerede brugere mulighed for at opspare BONUS POINT, som efterfølgende kan bruges til at Booke tider og BETALE produkter med!

 

Med det BONUS POINT system vil du som registreret bruger:

 

  • Optjene BONUS POINT ved bestilling

 

  • Kunne bestille og BETALE din bookinger / produkter med BONUS POINT!

 

Hvor mange BONUS POINT optjener jeg?

 

BONUS POINT optjenes som en procentdel (%) af det samlede beløb, du booker/køber produkter for. Procentsatsen varierer efter nogle valg du selv skal tage i booking processen og kan udgøre mellem 1% og 3% af din bestilling.

 

Eksempler på optjente point ved en bestilling på kr. 500:

 

  • 1% i Bonus Point =   5 Bonus Point
  • 2% i Bonus Point = 10 Bonus Point
  • 3% i Bonus Point = 15 Bonus Point

 

Hvad er mine BONUS POINT værd?

 

Du kan bruge dine optjente Bonus Point til at bestille bookinger/købe produkter for. Nedenfor er givet et par eksempler på, hvor mange bookinger/købe produkter du kan bestille/købe for ved forskellige antal optjente Bonus Point:

 

  • 100   Bonus Point = Bestilling på kr. 100
  • 500   Bonus Point = Bestilling på kr. 500
  • 2000 Bonus Point = Bestilling på kr. 2.000

 

VIGTIGT

 

Der kan kun betales med Bonus Point, når du har Bonus Point nok til at betale med i HELE hundrede (dvs. 100, 200, 300). Derfor vil betalingsformen "Bonus Point" KUN være synlig og dermed valgbar i forbindelse med en bestilling, når der er bonus point nok til at betale for noget af den pågældende bestilling.

 

BONUS Point er fast låst til den bruger, der har optjent point og kan ikke udbetales, byttes, overføres eller på anden måde forlade bruger kontoen.

 

BONUS POINT optjenes KUN, hvis du er registreret som bruger på Time-Book.dk.

 

Du får automatisk 2% i Bonus Point, som bruger på Time-Book.dk

 

Du kan optjene 1% mere ved at tillade Time-Book at skrive en reklame tekst på din status på Facebook med et link i til Time-Book.dk. ( Feks Jeg har lige lavet en booking på Time-Book.dk )