Sikker betaling på Time-Book.dk

 

På Time-Book.dk kan du betale med Dankort og Visa/Dankort. Time-Book.dk anvender en såkaldt SSL-standard (Secure Socket Layer), der er en sikker betalingsløsning, da alle data krypteres i forbindelse med kommunikationen over Internettet.

 

 

Uvedkommende får på intet tidspunkt adgang til dit kortnummer, udløbsdato eller kontrolcifre. Al kommunikation sker med betalingsleverandørens systemer via den krypterede forbindelse.

 

Time-Book.dk benytter Quickpay som betalingsleverandør. Quickpay er nøje udvalgt grundet virksomhedens indgående kendskab til betaling via internettet. Quickpay er således en anerkendt og respekteret betalingsudbyder.

 

Time-Book.dk er godkendt af PBS til at modtage betalinger via internettet.

 

Når du har gennemført en kortbetaling på Time-Book.dk, vil du altid modtage en kvitterings-e-mail, der indeholder transaktionsnummer, transaktionsvaluta, transaktionstidspunkt, transaktionsbeløb samt en specifikation af det købte. Denne information fremgår også af kvitteringssiden efter dit køb er gennemført på Time-Book.dk, og vi anbefaler dig at printe kvitteringen.

 

Time-Book.dk trækker det indbetalte beløb i forbindelse med levering af varen eller serviceydelsen. For varer eller serviceydelser, der tages i brug umiddelbart efter betaling - eksempelvis services, hvor loginoplysninger modtages umiddelbart efter betaling, kan beløbet trækkes fra din konto med det samme.

 

SSL står for Secure Socket Layer

 

SSL står for Secure Socket Layer og er en sikkerhedsprotokol QuickPay betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med PBS. Ligeledes benyttes SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor QuickPay er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over interntet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om kundernes kreditkort.

 

SSL funktionen ligger i kundens browser. Denne aktiveres automatisk, når kunden handler. Kunden skal derfor ikke installere ekstra software for at kunne handle ved hjælp af SSL.

 

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit Dankort misbruges ved brug af pinkode.

 

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Ønsker du at vide mere om SSL, kan du besøge betaling.dk

 

PCI-certificering

 

QuickPay er som en af de relativt få danske betalingsgateway fuldt PCI-certificeret. (Time-Book.dk bruger QuickPay og PBS / NETS)

 

Formålet med PCI-standarden er at have en fælles, international standard for, hvordan kreditkortdata skal håndteres. Standarden definerer en række krav til opbevaring, transmission og håndtering af kortdata - og til, hvordan det skal kontrolleres, at kravene bliver overholdt.

 

Såvel forbrugere som e-handelsbutikker får gavn af de forstærkede sikkerhedskrav, der følger af den nye PCI-certificering. Ved at handle med leverandører, der har gennemgået PCI-certificeringen, reducerer man som e-handelsforretning risikoen for svindel og giver brugerne en større tryghed som kunde i forretningen.