Hvad er Time-book.dk?

Time-book.dk er et edb-system til frisørsaloner, klinikker, spaer og velværecentre. Time-book.dk giver dig alle de værktøjer inden for daglig drift, motivation, overordnet styring og markedsføring, du skal bruge for at blive en bedre og gladere indehaver af en professionel forretning, som skaber gode præstationer.Med Time-book.dk kan du sikre, at du når de mål, du sætter for din forretning – uanset størrelse.Kort sagt er Time-book.dk et edb-system med alle de elementer, som du skal bruge for at nå dine mål – og Time-book.dk udvikles hele tiden, så forretninger med Time-book.dk altid har markedets bedste edb-system.

 

Mangler din frisørsalon et online booking- og kalendersystem, som er GRATIS, hvis Time-book.dk ikke skaffer kunder til jeres frisørsalon.  I kan tilbyde kunderne at booke klipninger, farvning og andet hos jer online, uden at de skal forlade jeres egen hjemmeside? Men de kan også booke på vores hjemmeside til jeres frisørsalon.

Frisørsalonen

Kunne du tænke dig at dedikere din tid til kunderne frem for at tage telefonen, besvare e-mails eller SMS’er for at fylde kalenderen op? Vil du tilbyde en ekstra service til dine kunder der betyder, at kunderne i ro og mag kan booke tid til klip, vask eller farve så det passer ind i kundens og din kalender.

» Mindre planlægning, bedre tid til kunden i salonen
» Designet kan tilpasses din egen hjemmeside
» Fastholde kunden i købs øjeblikket
» Mere effektiv arbejdstid

Alle disse behov kan du få opfyldt med Time-book.dk online bookingsystem, der let sættes ind på din egen hjemmeside. Oplæring og support til Time-book.dk er Gratis.

Overblik over funktioner
Tag imod kunderne alle døgnets 24 timer
Med Time-book.dk kan dine kunder bestille tid når det passer dem. Få nye kunder selv når du holder lukket.Undgå udeblivelser med SMS/e-mail Påmindelser

 

Systemet sender automatisk påmindelser til dine kunder via både e-mail og SMS.

Samlet aftale- og kundedatabase

Du får ét samlet sted til aftaler, kundedatabase og journaler. Du kan tilgå systemet alle steder fra. Hjemme fra. På ferien osv.

Undgå afbrydelser og bryg tiden på kunderne

Når kunden selv bestiller tid via Time-book.dk undgår du unødige opkald og afbrydelser i hverdagen.

Time-book.dk giver dig og din virksomhed et professionelt bookingsystem som du og dine kunder vil elske. Du får via vores system alt samlet ét sted – tidsbestilling, kalender, markedsføring, kundeoplysninger og journaler. Det er hurtigt at komme i gang og nemt at bruge for alle parter. Time-book.dk holder din virksomhed åben når du holder fri. Du kan også bruge systemet derhjemme. Sådan du kan se hvad der sker online.

Tidsbestilling.

Systemet holder din tidsbestilling åben 24 timer i døgnet – også i weekenden. Tidsbestilling er nemt for både kunder og medarbejdere. Efter blot 4 trin fra kundens side har du en ny bestilling i kalenderen. Medarbejdere kan til en hver tid oprette eller ændre i kalenderen.

Kundedatabase.

Skab en bedre relation til dine kunder. Du kan skrive noter efter hver aftale og skabe et hurtigt overblik over tidligere notater. Mød velforberedt til hver aftale. Brug også kundedatabasen til at sende nyheder og gode tilbud – målrettet og effektiv markedsføring.

Påmindelser.

Undgå at miste penge på kunder der glemmer deres aftaler. Time-book.dk sender automatisk kunden en e-mail påmindelse dagen før jeres aftale og følger op med en SMS påmindelse få timer før aftalens start. Du kan selv tilpasse indholdet af disse beskeder.

Kunde statistikker.

Vi laver kunde statistikker på salg, mere køb, kunde tilfredshed og meget mere. Alt samme for at hjælpe med at optimere salget til dine kunde og få flere igennem butikken. Bruger undersøgelser osv.

Sikkerhed.
Time-book.dk er bygget op så kundeoplysninger kun er tilgængelige for dig og dine medarbejdere. Dine data bliver opbevaret i et professionelt datacenter og der tages dagligt backup af hele systemet. At din kalender altid er tilgængelig er højt prioriteret hos os.
Time-book.dk mål er at skaffe så mange kunder som muligt til alle medlemmer. Hvis du som frisør ikke tjener penge på Time-book.dk gør vi heller ikke. Derfor arbejder Time-book.dk altid på at få så stor et salg/bookinger til alle frisører som muligt. Jo flere penge hver frisør tjener jo flere penge tjener Time-book.dk.Support på Time-book.dk Det er gratis support på alle vores produkter. Vi står altid klart til at hjælpe med alle problemer du kan have. Plus at vi altid vil arbejde på at gøre systemet så let at du ikke vil få problemer. Da jeres succes er vores succes.