Information til butiksindehavere.

Hvad er Time-Book.dk?

Time-Book.dk er et nyt koncept, der har til formål at gøre det nemt, hurtigt og sikkert at booke tid til frisøren, massøren, fysioterapeuten, zoneterapeuten, akupunktøren og mange flere på nettet. Time-Book.dk's bookingsystem er et totalt bookings - og administrationssystem. Time-Book.dk er mere end en bookingportal. Time-Book.dk er også en servicevirksomhed for de tilknyttede butikker. Time-Book.dk vil formidle bookinger fra butikker i hele Danmark.

Time-Book.dk`s kunder behøver derfor kun at søge et sted på nettet, når de skal booke en tid. På Time-Book.dk får de overblik over butikkerne i det område, hvor de befinder sig. De kan booke tid og betale med det samme. Herudover kan de få medlemsrabat og få påmindelser pr. sms/e-mail på deres bookinger.

Hvad gør Time-Book.dk?

Time-Book.dk er en fordel for alle, der ønsker at booke tid online – hurtigt, nemt og sikkert. Men Time-book.dk er samtidig en vigtig samarbejdspartner for de butikker, der er tilknyttet Time-Book.dk. Time-Book.dk arbejder altid på at få butikkernes bookingskalender fuldt booket, på formidling af ordrer/bookinger. Brugerne på Time-book.dk har forskellige søgemuligheder. De kan søge efter alle eller bestemte butikker i et område, de kan søge på specifikke butikker som f.eks. frisør og massør, og de kan søge på forskellige services, såsom massage, klip, hårfarvning osv. Kunden booker en tid på Time-book.dk ud fra den enkelte butiks menukort. Kunden kan vælge at betale online med det samme eller betale i butikken. Den pågældende butik modtager med det samme en booking i Time-book.dk`s bookingsystem med alle de bookingoplysninger, som butikken skal bruge. Det gør bookingsystemet hurtigt, nemt og sikkert.

Aggressiv markedsføring

Time-Book.dk vil hele tiden arbejde på at få den største synlighed som mulig for sitet. Time-Book.dk vil hele tiden komme med nye marketingstiltag både online, lokalt, i printede medier, radio, Facebook, Twitter og på TV. Time-Book.dk`s mange marketingsaktiviteter er med til at sikre et større kendeskab til Time-Book.dk – herunder også kendskab til de forskellige menuer, der tilbydes på Time-Book.dk. Det sikrer samtidig en fortsat vækst i antallet af bookinger på Time-Book.dk, og det sikrer naturligvis en øget omsætning hos de butikker, vi samarbejder med. Time-Book.dk tilbyder alle butikker, som samarbejder med Time-Book.dk rabatkort, som butikkerne kan tilbyde deres kunder. Disse kort kan kunderne bruge næste gang, de bestiller og få en rabat på deres booking, som Time-Book.dk betaler. Time-Book.dk tilbyder også alle kunder 20 point for at henvise en ven til Time-Book.dk. De point, som kunderne optjener, kan kunderne bruge som betaling for bookinger. (Butikkerne får stadig fuld betaling for deres service, selvom kunden bruger deres point)

Specialtilbud og særprodukter

Hos Time-Book.dk lægger vi stor vægt på vores samarbejdspartnere, og vi arbejder uafbrudt på at optimere samarbejdet og udvide servicen overfor butikkerne. Hvis en butik skulle have et ønske om en forbedring eller en ændring til bookingsystemet, som gør det bedre, så vil Time-Book.dk få det programmeret asap. Det gør vi ikke kun ved at tilbyde en god service, men også ved at tilbyde diverse produkter og ydelser til fordelagtige priser, som f.eks. menukort, flyers, poser og visitkort og meget mere.

Hvad kan Time-Book.dk gøre for dig?

Som butiksejer bliver du begunstiget med en lang række ting, der kan gøre det nemmere og mere attraktivt at drive butik. Vi har allerede nævnt en række ting, men for en god ordens skyld får du her en liste over de mest fremtrædende fordele:

Du sparer penge

 • Du sparer penge på et bookingsystem. Time-book.dk's bookingsystem er gratis at bruge, når du først er medlem af Time-book.dk

 • Time-Book.dk markedsfører din butik, så du kan holde markedsføringsudgifterne nede.

 • Du sparer penge på telefonpasning, da bookingerne kommer fra Time-Book.dk

 • Time-Book.dk sender bookingspåmindelser på sms/e-mail til alle kunder. Sådan at der ikke kommer udeblivelser fra bookinger.

Du sparer tid

 • Bookingerne fra Time-Book.dk sparer dig for telefontid. Du modtager alle bookinger på din computer gennem Time-book.dk bookingsystemet.

 • Du kan bedre forberede dig på din arbejdsdag, fordi alle bookinger fortæller helt præcist, hvad kunden har bestilt, og hvilken tid kunden kommer.

Du tjener flere penge

 • Du får flere bookinger og et bedre arbejdsflow.

 • Du får nye kunder via Time-Book.dk

 • Du kan øge omsætningen gennem mersalg, idet kunden tilbydes flere af dine produkter på Time-Book.dk

 • Du kan få mersalg på dine butiksprodukter (f.eks. frisørprodukter, voks, shampoo ect.), da du har mulighed for at sælge dem gennem Time-Book.dk til kunderne, når de laver deres booking.

 • Time-Book.dk hjælper dig med at få kunderne igen i din Butik.

Funktioner på Time-Book.dk's bookingsystem

Tage imod kunder alle døgnets 24 Timer

Undgå udeblivelser med SMS/e-mail påmindelser

Online betalingsmulighed for alle kunder

Samlet aftale og kundedatabase.

Loyalitetsrabatsystem.

Live chat support system gratis

E-mail/sms system til kunderne, så de kommer igen

Facebook add til din butik

Smart phone og IPad application

Mulighed for eget website i samarbejde med Time-Book.dk

Kundestatistikker

Gratis support

Gavekort/klippekort

Få mersalg på produkter, som kan sælges sammen med bookingen

Personlig booking

Mulighed for markedsføringsrabatter til alle butikkens kunder

For mere info ring på telefon: 53 62 17 37

Time-book.dk er ideel til:

Plus mange flere.

Hvis der skulle være en butik/et firma, der gerne vil være en del af Time-Book.dk, men hvor bookingsystemet ikke umiddelbart virker for dem, så programmerer vi gerne et, som passer perfekt.

Bliv kontaktet