Velkommen til Time-Book.dk informationsside

 

Baggrund

 

Det har længe været svært at finde, et online booking system på internettet, som samler alle services?

Derfor gik holdet bag denne hjemmeside i gang med udviklingen af booking portalen Time-Book.dk. Formålet er at samle online booking ét sted og gøre det nemt for både brugere og butikkerne at finde hinanden i stedet for, at kunderne ikke ved, hvor de skal lede for at booke en tid ved deres lokale butik online. 

Virksomheden begyndte med erhvervelsen af domænenavnene www.time-book.dk  i januar 2011. Efter udvikling af forretningsplan, registrering af selskabet Time-Book ApS i medio 2011, færdiggørelse af databasen samt tilmelding og oprettelse af de første butikker blev Time-Book.dk lanceret medio oktober 2011.

Med Time-Book.dk er der tid at spare for enhver, der har internettet indenfor rækkevidde. Som bruger kan du sidde i fred og ro og udforske de mange menuforslag, som butikkerne i dit område tilbyder. Når du har besluttet dig, kan du booke og betale med det samme - hurtigt og sikkert.

 

Vores Vision

 

Navnet Time-Book.dk er tænkt som et sted hvor kunderne kan samle alle deres bookinger under et tag. Sådan at kunderne kun har behov for en service udbyder. Time-Book.dk vil skabe det største og lettest tilgængelige udbud af service blandt butikkerne på internettet – ( samlet på ét sted ). Med kunden i centrum vil Time-Book.dk tilbyde markedets bedste services for bestilling af service ydelser på internettet og derved forbedre interaktionen mellem butikkerne og deres kunder. Time-Book.dk vil udvikle og forbedre butikkernes forretningsprocesser og derved bidrage til branchens fortsatte vækst og højnelse af serviceniveauet – til gavn for både butikkerne og kunderne.

 

Vores Mission

 

Time-Book.dk har et klart fokus:

  • at blive den mest brugervenlige formidler af bookinger/services på internettet
  • at hjælpe butikkerne med at markedsføre og sælge deres produkter online
  • at tilbyde det største og bredeste udvalg af bookinger/services på internettet
  • at udvikle og forbedre bestillingsprocessen af bookinger/services i Danmark.

Kort sagt: Større salg, Bedre service og øget samarbejde.

 

Time-Book.dk filosofi

 

Vores forretningskoncept er baseret på den filosofi, at det skal være nemt, hurtigt og brugervenligt at søge, bestille og eventuelt betale for bookinger/services via internettet.

Vores forretningskoncept kan derfor også kun lykkes, hvis det er og forbliver muligt at gennemføre en bestilling af bookinger/services på denne måde.

Konceptet vil forblive det samme.

Vi har været medvirkende til at skabe noget, som vi ønsker at værne om, videreudvikle og forbedre. Det kan vi kun ved at fokusere på én eneste ting; nemlig på vores kunders tilfredshed.

Hvis Time-Book.dk skal være en god forretning for både vores kunder, vores samarbejdspartnere og for os selv, må vi hele tiden være innovative og på forkant med udviklingen.

Time-Book.dk er for dem, der ønsker en nem og hurtig adgang til et bredt udvalg af butikker/klinikker. Portalen rummer et stort, bredt og varieret udvalg af menuer fra butikker i hele Danmark med størst udvalg i storbyerne.