Om betaling & betalingsmetoder

 

Vi tilbyder nedenstående betalingsmetoder: Man kan bruge alle disse betalingsmetoder på Computeren, Smart Phones og Tablets.

 

Fælles for dem alle er, at betalingen skal registreres hos os, inden bookingen er gennemført. Ved betaling med dankort og e-Dankort trækkes pengene typisk på bookingsdagen eller op til 3 dage efter. Nedenfor kan der læses mere om de enkelte betalingsmetoder.

 

Vi tilbyder følgende Kreditkort:

 

 

Time-Book.dk har ikke mulighed for at forhøje det beløb, du har godkendt, og vi kan ikke se de oplysninger, du har indtastet. Selve betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse (SSL - Secure Soket Layer). Herved bliver alle de oplysninger, du sender, krypteret, så ingen kan læse dem.

Transmissionen er godkendt af PBS. Når du befinder dig i en sikker zone, vises i bunden af dit browservindue et lille "Secure Server"-ikon. Dette lille ikon er en lukket hængelås.


Time-Book.dk hæver ikke pengene for bookinger/varer, før bookinger/varerne er leveret.

Når du handler med Dankort/kreditkort hos Time-Book.dk, skal du oplyse følgende:


- Kortnummer 1 (16 cifre printet ind i kortet på forsiden)
- Udløbsdato 2 (printet ind i kortet på forsiden)
- Kontrolcifre 3 (tre cifre skrevet på kortets bagside lige over magnetstrimlen til højre)

 

 

Time-Book.dk kan ikke på noget tidspunkt se nogen af disse oplysninger, vi kan derfor ikke opjustere beløbet efterfølgende, men vi kan undlade at hæve pengene eller nedsætte beløbet, hvis du ønsker en vare slettet fra ordren. Generelt er sikkerheden ved betaling med kort over internettet ikke afhængig af det enkelte website.
For at få en aftale med PBS, som administrerer alle kortbetalinger, kontrolleres de forskellige betalingsmodulers sikkerhed, inden et samarbejde bliver godkendt.
Samarbejdet kan til enhver tid ophæves af PBS, hvis en butik ikke overholder de standarder, som PBS forlanger. PBS garanterer forbrugernes penge, så i op til en måned efter, at pengene er trukket på en konto, er det muligt at afvise denne betaling. Det kan din bank gøre for dig.
Bookinger med NemID:
Bookinger med NemID skal betales i butikken. Der kan betales kontant, men mange butikker tilbyder også kreditkort betaling. Se under butiksinfo. for at se butikkens betalingmuligheder.